Marathonschaatsen: Eerste Team Mastermind Magazine gepubliceerd!

Voor onze marathon schaatsploeg Team Mastermind stonden we voor de uitdaging om extra subsponsoren te vinden. Samen met ploeggenootje en designer Jane Ravestein zijn we daarom deze zomer aan de slag gegaan met de allereerste editie van Mastermind Magazine!

Na hard werken werd het resultaat afgelopen zondag gepresenteerd tijdens onze ploegenpresentatie bij de Doornsche IJsclub in Doorn. Hoe leuk is het als je (schrijf)werk en passie zo perfect bij elkaar komen voor een opdracht!

Marathonschaatsen is een bikkelharde sport waarvoor we ‘s winters veel kilometers op het ijs afleggen. En daar train ik met mijn schaatsploeg, team Mastermind, hard voor. Na enkele podiumplaatsen vorig seizoen wordt het nu tijd om die overwinning binnen te slepen!

Wat staat er allemaal in Team Mastermind Magazine:

Voor het magazine interviewde ik onder andere onze hoofdsponsor Mastermind. Robert de Jong vertelt waarom de olympische gedachte niet helemaal aan hun besteed is.. Ook sprak ik met ploegleider Marianne Stuut over de doelen van het aankomende seizoen. Daarnaast schreef ik een column over de Hollands Venetiëtocht, een natuurijswedstrijd waarbij gekluund en onder bruggetjes door geschaatst moet worden. Een hele bijzondere natuurijsklassieker die mij altijd heel erg is bijgebleven! Hoe bereid je je voor op de Elfstedentocht? Ik vroeg het aan Melvin Kantebeen, inspanningsfysioloog bij ConTest.

En last but not least: mijn ploeggenoten Emma Engbers, Jane Ravestein en Nicky van Leeuwen schreven hun eigen featureverhaal! Jane schrijft over de moeilijke weg terug na een ernstige val vijf jaar geleden, waar ze meerdere ruggenwervels brak. En Emma over het stellen van realistische doelen. Ze vertelt hoe winnen niet over één nacht ijs gaat. Nicky vertelt wat zij doordeweeks allemaal naast het schaatsen doet.

 

Ook zo’n mooi exemplaar van Team Mastermind Magazine ontvangen?

Stuur mij een berichtje of kijk op www.teammastermind.nl/mastermind-presentatiemagazine

En een extra bedankje voor Corienne Merkens die ons op weg heeft geholpen met het magazine! Laat de winter maar komen 😄😄

Wil je meer weten over wat ik in de winter allemaal precies doe? Klik dan hier!

Scroll naar boven