Schaatsclinics en verhalen maken op de Weissensee

Voor het eerst reisde ik naar de Weissensee af om daar als vrijwilliger voor de organisatie aan de slag te gaan. Samen met oud-teamgenoot Vera Otten konden we de toerschaatsers de laatste tips meegeven voordat ze aan hun uitdaging begonnen! Hoe rijd je over scheuren heen? Hoe deel je een 200 kilometerlange tocht in? Wat voor kleren doe je aan? Op een natuurijsplaat tussen de Oostenrijkse bergen en met een prachtig zonnetje erbij was het echt genieten. Geweldig om te merken dat de deelnemers naderhand enorm veel aan de tips hadden gehad.

Daarnaast schreef ik voor het Marathon Magazine van de organisatie verhalen met deelnemers. En schaatsen Vera en ik tussendoor ook zelf de Alternatieve Elfstedentocht, voor het felbegeerde kruisje. Ook maakte ik de allereerste Alternatieve Elfstedenpodcast, die je in je afluisterapps kan luisteren:

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Ik geef schaatsclinics aan bedrijven en verenigingen, ook in combinatie met een lezing over vrouwen in de Elfstedentocht en de geschiedenis van schaatsen en de emancipatiestrijd. Daarnaast maak ik podcasts voor bedrijven. Zoek je nog een verslaggever/podcastmaker voor je sportevenement of een leuk bedrijfsuitje? Mail mij voor de mogelijkheden.

Scroll naar boven